Tarlós megtalálta a kifogást, miért nem hajlandó vitázni

Tarlós Karácsony

Tarlós Istvánnak beletelt pár napba, míg megtalálta a megfelelő kifogást, hogy miért is nem fog senkivel sem kiállni egy nyilvános vitára. Nem mintha bárki is feltételezte volna, hogy meg meri majd tenni ezt a lépést, de egy kicsit azért elhúzta az egyértelmű válaszadást.

Ma azonban egy levélben fordult Karácsony Gergelyhez, amiben először azt sérelmezi, hogy a fideszes hátszéllel induló Berki Krisztián is bejelentkezett a vitára, ahogy a kampány irányvonalát egyébként egyedül meghatározó, ám a mérések szerint nem valami jó pozícióból induló Puzsér Róbert is.

"Egyre nagyobb a káosz az agyon reklámozott főpolgármester-jelölti vita körül. Bejelentkezett legutóbb Berki úr is egy szellemeskedő bejegyzéssel. Puzsér Róbert is küzd már – némi joggal, hiszen 2006 – ban még az 1 % – osak is vitázhattak."

- foglalta össze mélyen demokratikus meglátásait a Fidesz jelöltje, aki emellett még a vita feltételeit is kifogásolta. Noha Karácsony legutóbbi levelében konkrét helyszínre és témákra adott javaslatot, továbbá Tarlóst kérte fel, hogy tegyen javaslatot a vitát levezető személyére. A regnáló főpolgármester szerint ez nem más, mint a vitáról való vitatkozás, ami számára derogál.

Ez teljesen értelmetlen. Mivel a meghatározó feltételeket nyilvánvalóan kerülgeti, és ráadásul még a vita résztvevőinek köre is veszekedés tárgya, aminek a feltételekkel kapcsolatban további kiszámíthatatlan következményei lehetnek, így a vitáról való vitát méltatlannak és álságosnak tartom. Arra jó, hogy a kampány ne arról szóljon, amiről szólnia kell. Amíg a feltételek ennyire ködösek, a vita vitájáról nem kívánok tovább kommunikálni

– zárta a levelet Tarlós.

 

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
sss
2019. október 19. | 09:34
1
Meg kell ismételni a választást.
Az egykori pártelnök követeli, de pártja nem adja vissza neki az admin jogot.
Az ingatlanárak növekedésével szemben a leghatékonyabb védekezés az ingatlanállomány bővülése lenne.