Eloltották a lángokat Angyalföldön

tűz
Körömi Bálint

Eloltották a tűzoltók a Budapest XIII. kerületében egy magas ház tetőszerkezetében csütörtök délután keletkezett tüzet - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kisdi Máté hozzátette: a Gidófalvy Lajos utcában történt tűzesetben nem sérült meg senki.

Ismertetése szerint egy többemeletes, építés alatt álló, lakatlan épület tetőszerkezetében keletkezett tűz. Az építés során felhasznált szigetelőanyag ezer négyzetméteren égett. A tűzoltók 13 járművel vonultak a helyszínre, a tüzet eloltották.

A Cordia építkezési vállalat szerkesztőségünket arról tájékoztatta, hogy "a 13. kerületben épülő Young City második ütem D épületének felső szintjén a szigetelés az alvállalkozó szigetelési munkálatai közben gyulladt ki", a cég a továbbiakban mindenben együttműködik a hatóságokkal.

Óriási füsttel lángolt a tetőszerkezet

Csütörtökön fél öt környékén tűz ütött ki egy építkezésen a XIII. kerületi Gidófalvy Lajos utcában. A mentők és tűzoltók a helyszínre vonultak, több vízsugárral több oldalról kezdték meg a tűz oltását.

video 1568298326 1

13. kerület tűz

Egyelőre nem tudni, hogy mitől csaptak fel a lángok a Young City projektben folyó építkezésnél, de a környékről mindenkit elküldenek, mert információink szerint a tetőn gázpalackok vannak.

13. kerület tűz

Uploaded by alfahir video on 2019-09-12.

Az OKF a honlapján ennyit közölt:

„Tűz keletkezett egy emeletes ház tetőterében a főváros XIII. kerületében, a Gidófalvy Lajos utcában. Nagy erőkkel vonultak a helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását.”

tűz

A tűz okozta füst Budapest több pontjáról is jól látható volt.

tűz
tűz
5
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

Utoljára 1995 elején nyerte meg az NFL nagydöntőjét a San Francisco 49ers csapata, akkor a vezetőedzőjüket Mike Shanahannek hívták. A kaliforniai csapat most a Green Bay Packers legyőzésével újra a siker kapujában áll, a vezetőedzőjüket pedig Kyle Shanahannek hívják. A végső győzelemre azonban a Tennessee Titanst megállító Kansas City Chiefsnek is fáj a foga.