F1: A csapatok támogatják az időmérős futamokat

.

Ezen a héten kelt szárnyra a hír, hogy az F1 döntéshozói szeretnének néhány helyszínen szombatra, időmérős sprintfutamokat rendezni. A Formula-1 sportszakmai igazgatója, Ross Brawn már hetekkel korábban arról beszélt, hogy már jövőre ki akarnak próbálni bizonyos újításokat. 

A Motorsport.com most arról ír, hogy jövőre egyes versenyhétvégéken, már nem a klasszikus időmérő edzéseket láthatunk, hanem időmérő futamokat. amelyek nagyjából 100 kilométer hosszúságúak lennének.  Ezek a sprintfutamok határoznák meg a másnapi verseny rajtsorrendjét. 

A portál szerint az időmérő, bizonyos helyszíneken való megváltoztatását, a csapatok támogatják, így egyre nagyobb a valószínűsége, hogy már jövőre bevezetik. 

Egyelőre nem tudni, hogy mely hétvégéken lenne sprintfutam. 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.