Michelisz átvette a vezetést a bajnokságban

Michelisz

Michelisz Norbert a WTCR kínai hétvégéjének első futamán a negyedik helyen zárt, míg a második futamon kaotikus körülmények között aratott győzelmével átvette a vezetést a bajnokságban a balszerencsés Esteban Guerrieritől.

Michelisz a második futamon a második pozícióból indult, a verseny utolsó harmadában látványosan gyorsabb volt Priaulx-nál, komoly harcot vívtak a győzelmért. Az angol pilóta az egyik kanyarban a fékezési pontnál jóval hamarabb lassított, így Michelisz hátulról elég keményen eltalálta. Priaulx defektet is kapott, de az egyelőre nem világos, hogy már a baleset előtt vagy után.

A kavarodásból Tarquini jött ki jól, aki a harmadik helyről az elsőre ugrott, később átadta a győzelmet a sérült autóval is továbbhajtó Michelisznek. A Hyundai valamennyi pilótája Michelisz bajnoki címéért dolgozik.

Mic

A balesetet viszont vizsgálják, egyelőre nem biztos a magyar győzelem. Egyébként annyi ütközés volt a hétvégén, hogy a felügyelők megtiltották a pálya elhagyását a harmadik futam után.

Michelisz a harmadik versenyen ismét a Priaulx által vezetett Lynk & Cóval találkozott, kiesett, de ismét óriási szerencséje volt: Guerrieri ezúttal sem tudott célba érni, Michelisz előnye 16 pont az argentin, és 17 pont az ezen a hétvégén feltámadó, két győzelmet is arató Muller előtt.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
sss
2019. október 19. | 09:34
1
sss
2019. október 19. | 14:05
Életmódváltást szorgalmaz a katolikus egyházfő.
1
sss
2019. október 19. | 13:14
Az egykori pártelnök követeli, de pártja nem adja vissza neki az admin jogot.
Meg kell ismételni a választást.
Az egykori pártelnök követeli, de pártja nem adja vissza neki az admin jogot.
Az ingatlanárak növekedésével szemben a leghatékonyabb védekezés az ingatlanállomány bővülése lenne.