Ez van, ha öt évnyi munkát akarnak hirtelen bepótolni a választások előtt

""
Az alsó lámpát teljesen kitakarja a rosszul elhelyezett tábla
Facebook/Tervezzük meg Vácot

A Tervezzük meg Vácot nevű Facebook-csoport egyik tagja vette észre, hogy a településen unortodox megoldással alakítottak ki lámpás gyalogátkelőhelyet nem sokkal az október 13-i választás előtt. A fideszes önkormányzat rádöbbent, hogy nem csak a helyi politikusok oldalán jól mutató látványberuházásra van igénye a lakosságnak, ezért gyorsan összedobtak valamit az egyébként rendkívül forgalmas csomópontban:

elkészült az újrafestett zebra, a jelzőlámpákat is felszereltették, a táblákat is kihelyezték, csak a megfelelő tervezésre nem jutott idő. Az egész ugyanis így néz ki:
""
Facebook/Tervezzük meg Vácot

A kivitelezők nehezen ugyan, de megoldották, hogy a közlekedési táblának sikerüljön kitakarnia a frissen felszerelt jelzőlámpát. A poszthoz fűzött kommentár szerint egyébként nemcsak a tróger kivitelezés miatt, hanem közlekedésszervezési okból is kifogásolható az új gyalogátkelő.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.