Kedden átadta a parkolót a fideszes, szerdán már fel is kellett bontani

Cserkeszőlő

A kólafóbiás Boldog István kedden nagy csinnadrattával adta át a cserkeszőlői 56 férőhelyes parkolót. A fideszes politikus politikai pedofilhoz „méltóan” gyerekek gyűrűjében tette meg az erősen kampányszagú gesztust, ám a HVG olvasója arról tájékoztatta a portált, hogy

másnap, szerdán már fel is kellett bontani a burkolatot.

Cserkeszőlő alpolgármestere, Illési Sándor László a portál érdeklődésére azt mondta, a parkoló 1,5-2 négyzetméteres területén a térkövet azért kellett felbontani, hogy az iskolába be lehessen vezetni az internetes gerinchálózat leágazását.

Illési hangsúlyozta, senkit nem ért kár, az alvállalkozó helyreállítja az eredeti állapotot. Arra a kérdésre, hogy miért adták át előbb a parkolót, majd utána bontották fel újra, azt felelte,

mindenki ütemterv szerint dolgozik.

Illési azt is elárulta, a parkolóban napelemes lámpák lesznek, amelyeket 2-3 hét múlva állítanak fel. A HVG ez alapján úgy véli, az önkormányzati választás előtt tehát még kinézhet egy újabb átadás.

A parkoló nettó 47 millió forintba került, ebből 10 millió forint a Fidesz által patás ördögként aposztrofált Brüsszelből érkezett.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.