Két év alatt 9 milliárddal drágult a tatabányai sportcsarnok

""
Az új sportcsarnok látványterve
Tatabánya honlapja

24 milliárd forintot biztosít a kormány a Szlovákiával közösen rendezett kézilabda Európa-bajnokság egyik tartalékhelyszínére, a tatabányai multifunkciós sportcsarnokra, jelent meg a legfrissebb Magyar Közlönyben. Ez ugyanaz a 6000 fős komplexum, amelynek kivitelezési költségeit 2017-ben még csak 15 milliárdra becsülték. Az emelkedés nem véletlen, a megvalósításra kiírt hirdetmény nélküli közbeszerzésen a legolcsóbb ajánlat 22,9 milliárd forint volt a Mészáros-család tulajdonában levő Fejér B.Á.L. Zrt. és az Épkar Zrt. konzorciumától.

Az májusban derült ki, hogy Tatabánya lehet a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű kézilabda Eb tartalék helyszíne. A létesítmény enélkül is megépült volna, a kormány a Modern Városok Program keretében még 2017-ben biztosított 15 milliárd forintot a beruházásra.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.