A Fidesz a legvadabb hazugságokat veti be a kampányban

A Fidesz a legvadabb hazugságokat veti be a kampányban

Stummer János szerint megdöbbentő, hogy mennyire hasonlóak az ország különböző részein élők problémái az oktatás, az egészségügy és a beözönlő vendégmunkások okozta problémák terén. Ezeken a fideszes önkormányzati vezetők leváltásával lehet változtatni.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/LuZJDxsOLec.jpg?itok=HDlcUfRH","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=LuZJDxsOLec&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

A gödi lakossági fórumról itt számoltunk be részletesen:

"Pártkatonák helyett hiteles emberekre van szükség"

Lakossági fórumot tartott a "Gödi Összefogás" a József Attila Művelődési Házban. Az ellenzék polgármester-jelöltje, a civilben vállalatfejlesztéssel foglalkozó, Balogh Csaba szerint a városnak mihamarabbi változásokra van szüksége. Az MSZP és a baloldali kamupárt, Liberálisokon kívül mindenki beállt az ellenzéki összefogás polgármester-jelöltje, Balogh Csaba mögé. Gödön immáron 13 éve a kormánypárti Markó József a polgármester.