Ezért kell a világ legmagasabb áfáját fizetned - vasárnap jön Jakab Péter új vlogja

A Fidesz által létrehozott korrupciós gépezet működtetését és kiskirályok rendszerben betöltött szerepét magyarázza el legújabb vlogjában Jakab Péter. A Jobbik frakcióvezetője a Facebookra feltöltött ajánló alapján a tisztességes munkából élő választópolgárok számára is viszonyíthatóvá teszi azt a hatalmas pénzmennyiséget, amit Orbán Viktor és az alatta állók kivettek a közösből.

A Jobbik frakcióvezetője az Alfahírnek azt mondta, a vasárnap este hattól megtekinthető videóban szó lesz majd arról, hogy a miniszterelnök környezetében bekövetkezett mesés gazdagodásoknak hogyan lehet megálljt parancsolni, de az is kiderül, hogy a fideszes lopásnak milyen hatása van egy átlag magyar munkás pénztárcájára.

Két rész, másfél millió néző

Jakab Péter augusztusban készítette el Nézz mögé című videóblogjának első részét. Akkor azzal indokolta a vlog indítását, hogy

a Fidesz addig sulykolja a hazugságot, amíg az emberek igazságként nem fogják föl, és ennek a hazug propagandának a küllői közé akarom beszúrni az igazságot.

A vendégmunkásokról és a kormány multibarát politikájáról szóló részeket eddig összesen másfél millióan tekintették meg.
 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

"Ugyanígy mondhatom, hogy kurvázó kormánypártok"

 - Csárdi Antal (LMP), 2019. december 10., Budapest, Országgyűlés