Halálos fenyegetésekkel is támadják a zákányi ellenzéki képviselőt

Teljes körű támadás indult a Jobbik képviselő-jelöltjével, Szabó Attilával szemben. Az utóbbi két hétben Zákányi Sutyorgó néven, lejárató oldal indult a közösségi médiában, amely kizárólag Szabó Attila személyével foglalkozik.

A kistelepüléseken is kiélezett harc zajlik az október 13-ai önkormányzati választás előtt. Történt ugyanis, hogy nemrégiben Szabó Attila, aki egyéni listás jelöltként méretteti meg magát ismét a helyhatósági választáson, kiment a Dél-Somogy megyei település játszóterére, ahol arra volt kíváncsi, hogy milyen állapotban van a mászóka. Mint kiderült, az annyira rossz állapotban volt, hogy amikor Szabó Attila megfogta az egyik fokát, akkor az a kezében maradt. A Jobbik jelöltje, ezt egy videó keretein belül fel is vette.

 

Szabó Attila az Alfahírnek elmondta, hogy az ominózus eset előtt egy engedélyezett megbeszélés volt a polgármester és a képviselő-jelöltek között az önkormányzati választás miatt. Szabó Attila jelenleg is az önkormányzat képviselője. A megbeszélés előtt körülnézett az óvoda játszóterén.

„A játszótér gyalázatos állapotban van évek óta. Megnéztem, hogy a mászóka milyen állapotban van. Amikor megfogtam a mászóka egyik fokát, az a kezemben maradt, ezt videóra is vettem. A problémát még aznap este jeleztem a polgármesternek.”

Szabó jelezte a település vezetőjének, a fideszes Jankó Szabolcsnak, hogyha lehetséges, akkor mihamarabb intézkedjenek. Azonban ezután elszabadult a pokol. Szabó Attilát ezután azzal vádolták egyes helyi emberek, hogy szándékosan rongálta meg a játszóteret.

Sajnos azóta halálos fenyegetéseket is kapott Szabó, amiért a héten rendőrségi feljelentést is tett.

Mindezek tetejébe, még nagyobb lejáratás indult az ellenzéki jelölttel szemben. A közösségi oldalon, Zákányi Sutyorgó néven lejárató posztok kerültek ki, amelyekben Szabó Attilát támadják. Köztük olyan bejegyzés is van, amely szerint rongálja a képviselőjelölt a helyi játszóteret és veszélyezteti a gyermekeket.