Új katonai bázis létesülhet Magyarországon

helikopter
MTI

Szentkirályszabadján épít új raktárat a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a tárca célja a nagy múltú, jelenleg használaton kívüli repülőteret és katonai bázist logisztikai és kiképzőközponttá fejlessze.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter már augusztusban bejelentette, hogy húszezer négyzetméteres, korszerű katonai bázis létesítését tervezik. Szentkirályszabadján működött korábban az ország egyetlen harcihelikopter-ezrede.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.