Kokain helyett állatbarát akcióra költött a gyöngyösi jobbikos jelölt - Saját pénzből

kutya

Faragó Tamás, a Jobbik 1-es számú választókörzetének képviselőjelöltje nem a győri fideszes polgármester példáját követte: tudatmódosító szerek és pénzért bármire kapható hölgyek helyett inkább másra költött: saját költségén tette élhetőbbé és állatbarátabbá a Kinizsi teret.

Az alábbi Facebook-videóból kiderül, hogy

Faragó Tamás saját költségén, 100 ezer forintból építtetett kutyajátékokat a közterületen található kutyafuttatóba.

A képviselő-jelölt akciója kapcsán elmondta: a korábban csupán egy egyszerű, elkerített terület helyett az állatok és gazdáik ezentúl minőségi mozgásra buzdító, az ebek képzésére is lehetőséget biztosító, így funkcióját jobban betöltő szabadidős lehetőséget kaptak.

A jobbikos jelölt hozzátette: reméli, minél többen fognak majd élni a lehetőséggel, különösen annak tudatában, hogy a városban viszonylag kevés helyen van mód arra, hogy a gazdik hasonló módon mozgassák meg kedvenceiket.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.