Eljárást kezdeményeztek hamis tanúzás miatt a pécsi fideszes polgármesterjelölttel szemben

.

Eljárást kezdeményezett Polt Péter legfőbb ügyész hamis tanúzás miatt Vári Attila, a Fidesz pécsi polgármesterjelöltjének ügyében - írja a Szabadpécs.

A portál szerint az elmúlt napokban egy pécsi egyetemista megverése nyomán indult bírósági perben a tanúként beidézett PSN-igazgató Vári Attilának nem hitt a bíróság. Az első és a másodfokú ítélet szerint sem felelt meg a tényeknek a Fidesz jelenlegi polgármesterjelöltjének tanúvallomása. 

Az ügy miatt Harangozó Tamás országgyűlési képviselő hivatalos kérdést intézett Polt Péter legfőbb ügyészhez, hogy

“indult-e büntetőeljárás Vári Attila büntetőügyben tett valótlan tanúvallomása miatt?” 

Polt Péter válaszában hozzátette, hogy sem az eljáró bíróságok, sem más nem tett feljelentést hamis tanúzás miatt a szóban forgó büntetőügyben. A legfőbb ügyész viszont a kérdést feljelentésként értékelte, amit megküldött a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságnak. 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.