Orosházán az egyik szavazókörben meg akarták tiltani, hogy az ellenzéki képviselőjelöltről felvétel készüljön

Papp Róbert (b.) és Szabó Ervin
Papp Róbert (b.) és Szabó Ervin

Papp Róbert ellenzéki képviselőjelölt Orosháza 27-es számú szavazókörében szeretett volna élőben Facebookon bejelentkezni, azonban azt megtiltotta neki a bizottság. Végül Szabó Ervin, a Közösen Orosháza Városáért! Lokálpatrióta Mozgalom polgármesterjelöltje telefonon egyeztetett a jegyzővel, aki jelezte a bizottságnak, hogy ha nem zavarják meg a választást, akkor ez nem tilos. 

Némi diskurzus után aztán elkészülhetett a videó.

"Na, így már más!" - hallható egyébként a felvétel elején az egyik tag üdvözlése, hogy miért volt más, azt talán csak a jegyző telefonhívásából derülne ki... 

"Jól érzékeljük, hogy Orosházára picit mindenki jobban figyel"

Szabó Ervin, a Közösen Orosháza Városáért! Lokálpatrióta Mozgalom (Jobbik, DK, Momentum, Mindenki Magyarországa Mozgalom) polgármesterjelöltjét azután kérdeztük, hogy leadta szavazatát a vasárnapi önkormányzati választásokon. A politikus a kampányt értékelve hangsúlyozta, az ellenzék összeállt a városban, azonban augusztus közepén ebből kiszállt az MSZP, és innentől kezdve semmilyen egyeztetésre, kommunikációra nem voltak hajlandóak Fetser Jánosék.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

Utoljára 1995 elején nyerte meg az NFL nagydöntőjét a San Francisco 49ers csapata, akkor a vezetőedzőjüket Mike Shanahannek hívták. A kaliforniai csapat most a Green Bay Packers legyőzésével újra a siker kapujában áll, a vezetőedzőjüket pedig Kyle Shanahannek hívják. A végső győzelemre azonban a Tennessee Titanst megállító Kansas City Chiefsnek is fáj a foga.