Gulyás szerint vannak olyan kerületek, ahol megérdemelte volna a Fidesz, hogy örökös polgármestert adjon

Gulyás Gergely
Gulyás Gergely
MTI/Soós Lajos

Gulyás Gergely az Alapjogokért Központ konferenciáján arról beszélt, hogy Borkai Zsolt szexbotránya miatt legalább három, de talán öt budapesti kerületet, valamint több nagyvárost bukott a Fidesz a vasárnapi önkormányzati választásokon.

A miniszter szerint az I., a III. és a VIII. kerületben Borkai miatt veszítettek a fideszes polgármesterek, de lehet, hogy a II. és IV. kerületben is.

Gulyás néhány helyen különösen méltánytalannak érzi az eredményt, mint például a VIII. kerületben, ahol szerinte megérdemelte volna a Fidesz, hogy örökös polgármestert adjon.

Kósa Lajos: megbomlott a centrális erőtér, és ezzel a választók jártak jól

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választás kampányfőnöke hétfőn este az ATV Egyenes beszéd műsorában értékelte a vasárnapi eredményeket. A politikus úgy látja, hogy a 2006-ban kialakult centrális erőtér, ami eddig működött, megbomlani látszik. A duális erőtérben pedig nem lehet nagy arányú győzelmeket aratni.

(Index)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

Nem állítjuk, hogy a jereváni rádióadás esetét tártuk fel, amikor utánajártunk a fideszes propagandagépezetben terjedő klímatagadó hoaxnak, de a 78 éves Alan Jones szájából elhangzott szavakat igencsak megvágták, mi több meg is változtatták a Lendvay utcai agit-prop osztályon…