Beül az áruló exjobbikos a győri közgyűlésbe - már nem zavarja, hogy az összefogás színeiben jutott be

Beül az áruló exjobbikos a győri közgyűlésbe - már nem zavarja, hogy az összefogás színeiben jutott be

Felveszi az ellenzéki összefogás kompenzációs listájáról szerzett mandátumát Győrben Fodor Roland. A Jobbik számos vezetője által árulónak nevezett és etikai vizsgálat alá vont, szavazóit és társait megtévesztő politikus ezt a Magyar Hang megkeresésére árulta el.

Fodor döntése azért nevezhető érdekesnek, mert most ugyan semmi kifogása nincs az összellenzéki színekben szerzett mandátummal, viszont a Borkai-szexbotrány kirobbanása után az ellenzéki együttműködést moslékkoalíciónak, elvtelennek nevezve lépett vissza és segítette hatalomra társaival együtt a fideszeseket.

Így árulta el a még megmaradt keresztény-konzervatív híveit a Fidesz

Borkai Zsolt luxushajós orgiája világosan megmutatta, hogy Orbán Viktor csupán a hatalom megtartása érdekében használja, de egy percig sem gondolta komolyan a keresztény-konzervatív politikai irányt. Vélemény. Sokat elmond önmagában a Fideszről és a politikusairól, hogy a Borkai-szexvideó nyilvánosságra kerülése után semmi nem történt a győri polgármesterrel.

Fodor Roland azt kizártnak nevezte, hogy a Fidesszel közös frakcióban dolgozzon, azt viszont elképzelhetőnek tartja, hogy a közgyűlésbe bejutott két civillel együtt képviselőcsoportot alakítanak.

A fideszes politikusok életmódjába betekintést engedő Borkai Zsolt a botrány ellenére szorosan ugyan, de megnyerte a polgármester-választást. A tizenhat egyéni körzetből tizenötöt a kormánypárt húzott be a megyeszékhelyen, Fodorék visszalépése miatt négy körzetben érdemi ellenfél nélkül.