Kilenc éven át várt egy pincében a világ végére egy holland család

Ruinerwold

Egy régi ruhákat viselő, hosszú hajú, koszos szakállú fiú nemrég betért a holland Ruinerwold kocsmájába. Lehúzott egy sört, majd még párat, mielőtt közölte a pultossal, hogy segítségre lenne szüksége, mert szökésben van.

A fiút hamar a rendőrséghez irányították, miután elég zavartnak tűnt és elmondása szerint sosem járt iskolába, ahogy testvérei sem, akikkel már kilenc éve élnek elszigetelten egy közeli farmon.

A hatóságok kivonultak az említett ingatlanhoz, ahol a nappali egyik szekrénye mögött leltek rá a lejáróra, ami a család élőhelyeként szolgáló pincébe vezetett. Ott a megszökött fiú által említett négy fiatalt és egy idősebb férfit találtak. A polgármester megkérdőjelezte, hogy a pincében talált férfi valóban a gyermekek édesapja-e, továbbá arról beszélt, hogy a gyerekek anyja évekkel ezelőtt meghallhatott és vélhetően az udvaron temették el.

Az ügyben a holland rendőrség őrizetbe vett egy 58 éves osztrák férfit, aki nem a család tagja, de ő bérelte az ominózus farmot. Arról egyelőre nincs hír, gyanúsítják-e bármivel, csak annyit tudni, hogy még tart a kihallgatása.

A BBC beszámolója szerint a holland rendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást arról, milyen kapcsolat van a pincében talált emberek között, akik elmondásuk szerint a világ végére rendezkedtek be.

A környékbeliek nem tudtak arról, hogy a farmon gyerekek is élnének, ahogy a tulajdonos sem. 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

sss
2019. december 12. | 10:22
1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.