Erzsébetvárosban már sonka- és ajándékosztással sem lehet nyerni - panaszkodott a fideszes országgyűlési képviselő

Erzsébetvárosban már sonka- és ajándékosztással sem lehet nyerni - panaszkodott a fideszes országgyűlési képviselő

Egy olvasónk hívta föl a figyelmünket a HETI Tv egyik videójára, melyben Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője, idén szeptembertől a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, illetve 2018-ig a VII. kerület alpolgármestere egész érdekes módon értékeli az október 13-ai önkormányzati választás eredményét.

"Hasonlóképpen nehezen éli meg az a, már tapasztalt képviselőtársunk is, aki 9 évet szolgált itt, mondjuk Külső-Erzsébetvárosban, tanáremberként, és mindent megtett az ott élőkért."

"Még odáig elmenve is, hogy húsvétkor saját maga kereste föl a lakókat sonkával és ajándékkal (...)"

- adta elő a szegény fideszes panaszát Bajkai, aki nem mellékesen az Orbán-család korábbi jogi képviselője, illetve aki maga is szívesen élt az "ajándékozás" nemes szokásával, amikor a szavazók lekenyerezéséről volt szó:

A tojás nem volt elég, tejet is oszt a szavazatért a fideszes politikus

A Fidesz képviselőjelöltje ezúttal is feltüntette nevét és párthovatartozását a csomagoláson, akárcsak a tavaly kiosztott tojások dobozain, bár szerinteez az akció sem a kampány része.Bár a politikus azt állította, hogy saját vagyonából fedezte a gyomorforgatóan primitív szavazatvásárló megmozdulást, a HírTV-nek azt már nem akarta megmondani, pontosan hány forintot költött a "jótékonykodásra".Bajkai állítólag vidéki gazdáktól szerezte be az osztogatni való tejet.

Add a voksod húsz tojásért?!

Szintet léptek a kormánypártok a nélkülözők megnyerésében. A választások közeledtével megszaporodnak a politikusok által szervezett étel-, élelmiszerosztások.A miheztartás végett felmatricázták Bajkai István fideszes politikus, Orbán Ráchel jogi képviseletét is ellátó ügyvéd nevével azokat a tojásos dobozokat, amelyeket rászorulóknak osztottak ki a főváros VI. kerületi önkormányzati ételosztásán - közölte az RTL Klub.

Úgy tűnik, az embereknek most tényleg nem volt elég az osztogatás, mert múlt vasárnap Gyurcsány Ferenc pártjának alelnökére, Niedermüller Péterre cserélték a kerület eddigi vezetőjét.