Orbán Viktor tanácsadója lesz Tarlós István

Tarlós István

Ugyanakkor Budapesttel nem kíván foglalkozni. 

Tegnap már beszélt a miniszterelnökkel, Orbán Viktor főtanácsadója lesz a jövőben De aktuális politikai ügyekkel, és budapesti kérdésekkel egyáltalán nem kíván foglalkozni - nyilatkozta az atv.hu-nak Tarlós István.

Mint ismert, a  miniszterelnök már a választás estéjén, vasárnap úgy fogalmazott a Bálnában, hogy ugyan elveszítettek egy főpolgármestert, de nyert “egy kiváló tanácsadót”.

Ugyanakkor Tarlós István - mint mondta - nem kíván foglalkozni budapesti ügyekkel, mivel bár nagyon szereti a fővárost, de úgy érzi, hogy nem lenne elegáns, ha ő most elkezdene vitatkozni bármiben is az új főpolgármester döntéseivel.

Ahogy portálunk is megírta, Tarlós István ma átadta a hivatalát Karácsony Gergelynek. Utóbbi pedig Demszky Gábor és Tarlós István korábbi városvezetők díszpolgárságát kezdeményezi "a magyar önkormányzatiság - jövő évben esedékes - harmincéves évfordulója alkalmából".

Karácsony díszpolgárrá avatná Tarlóst és Demszkyt

Demszky Gábor és Tarlós István korábbi városvezetők díszpolgárságát kezdeményezi a magyar önkormányzatiság - jövő évben esedékes - harmincéves évfordulója alkalmából Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester, aki ezt csütörtökön, a Főpolgármesteri Hivatal átadás-átvételét követően jelentette be sajtótájékoztatón.