A Jobbik nem nyugszik bele, hogy a fideszesek egy gyerekeket szexuálisan zaklató ember mellé álljanak

Pedofília

"A fideszes képviselők aljas módon, gyerekeket szexuálisan zaklató, molesztáló védelmére keltek. Egy aljas bűncselekményt elkövető ember oldalára álltak a társadalommal szemben"

- Szilágyi György így foglalta össze hétfői sajtótájékoztatóján, hogy a múlt héten a Fidesz-KDNP leszavazta azt a jobbikos törvényjavaslatot, amelynek értelmében

a bűncselekményért elítélt állami kitüntetettektől megvonnák az elismerést.

Emlékezetes, a 2016-ban Magyar Bronz Érdemkeresztet kapott Vásárhelyi Jánost, a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték gyermekek ellen folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt. A Jobbik ezután vetette fel ismét (korábban a nőkkel erőszakoskodó Kiss László idején is ezt szorgalmazták), hogy az állami kitüntetést vissza lehessen vonni az arra már méltatlanná váló emberektől, mert erre jelenleg nincs jogi eszköz. 

Visszavonhatóvá tenné a pedofil igazgató állami kitüntetését a Jobbik

Visszavonhatóvá tenné a Jobbik az érdemrendek kiadását. Mint ismert, a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját nemrégiben, jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték gyermekek ellen folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt. Vásárhelyi János 2016-ban Magyar Bronz Érdemkeresztet kapott, de a szabályozás hiányosságai miatt ezt szörnyű tetteinek napvilágra kerülése és a bírósági ítélet után is megtarthatja.

A politikus felidézte, a kormánypártok azzal érveltek a szigorítás ellen, hogy a törvényjavaslat elfogadásával azt politikai eszközökre lehetne felhasználni, azonban Szilágyi György nem gondolja úgy, hogy bármelyik köztársasági elnök ezzel az eszközzel visszaélne. 

Nem szabad ennyire megsérteni Áder Jánost, hogy politikai leszámolásra használná ezt a javaslatot

- fogalmazott a Jobbik szóvivője. 

Közölte azt is, a mai napon ismét beterjeszti a javaslatát a parlament elé. 
 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

sss
2019. december 12. | 10:22
1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.