Válnak Rogánék

rogán

Pénteken 10:16-kor az alábbi közleményt adta ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya:

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.

Rogán Cecília

Rogán Antal

A válás okairól tehát egyelőre semmit nem tudni, ahogy arról sem, hogy az évek alatt felhalmozódó vagyonukat hogyan osztja meg a Rogán-házaspár. Valamint, hogy a Sarka Katával közösen bizniszelő Rogán Cecília továbbra is olyan bőkezűen kapja-e az állami támogatásokat, mint ezidáig.

"Felkészül: Rogán" - üzent Az ördög ügyvédje

A kancelláriaminisztert ábrázoló karikatúrát osztott meg a magát „Az ördög ügyvédjének" nevező blogger, aki korábban Borkai Zsolt győri polgármesterről is kínos szexvideókat osztott meg. A képhez csupán annyit fűzött hozzá: „Felkészül." A rejtélyes szivárogtató több alkalommal is azt állította, ügyvédként a Fidesz korrupciós gépezetének része volt, pénzmosási ügyletekben segédkezett, illetve törvények „megrendelését" intézte.