Munkaképtelen szinten volt részeg az orvos, aki fogadta a beteget

orvos

A 24.hu írja, hogy egy radiológus annyira részeg volt Oroszországban, hogy gyakorlatilag nem tudta elvégezni a munkáját. Olga Szaveljeva betelefonált Miassz városának hármas számú kórházába, hogy tudják-e fogadni, mert szüksége van az előző nap készült röntgenfelvételre.

A kórháztól pozitív választ kapott, majd másfél órás várakozás után egy atomkész doktor fogadta:

A lap szerint a nő többször is anyázza az orvost és nyolcszor is lediktálja neki a dátumot, de nem sikerül haladni az üggyel.

Az orvos Alekszej Anatoljevics volt, menesztették állásából, pedig több beteg is felszólalt mellette, szerintük segítőkész, remek szakemberről van szó, de valamilyen súlyos problémája lehetett, hogy ilyen állapotban volt a munkahelyén.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."