Két mélygarázs épül Orbán Viktor apjának birtokán

.

Hadházy Ákos szerint nem állított igazat Orbán Viktor miniszterelnök, amikor azt mondta, hogy majorság épül a miniszterelnök apjának hatvanpusztai uradalmán. Hadházy szerint két mélygarázs épül Orbán Viktor apjának hatvanpusztai birtokán. 

A független országgyűlési képviselő, facebook-posztjában arról ír, hogy az Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszerben a kettő mélygarázs engedélyezési eljárása mellett az egyik lakóépület felújítása is szerepel. 

"Nem majorság épül, nem gazdálkodni akarnak ott. Erről egészen konkrétan hazudott Orbán Viktor, és hazudott a Székesfehérvári Járási Hivatal építési osztálya is. Kicsit másképp járt el a környezetvédelmi főosztály, ők inkább hallgattak négy hónapon át, hátha megússzák, a főosztályvezető még személyes megkeresésemre sem volt hajlandó érdemben megszólalni"

- írta bejegyzésében Hadházy. 

Hozzátette, hogy az Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszer alapján kiderült, hogy szó sincs semmiféle majorságról, a nagy építkezés pedig közvetlenül az után kezdődött, hogy Orbán apja megvette a birtokot önmagától.

.
Forrás: Hadházy Ákos facebook oldala

Az internetes hatósági nyilvántartásból kiderül hivatalosan mélygarázs épül a föld alá - ráadásul nem is egy, hanem rögtön kettő.

 - mutatott rá Hadházy. 

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."