Nem sikerült bejutni a döntőbe, a bronzért játszhat a női vízilabda-válogatott

A Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának elődöntőjében Spanyolország volt a magyar válogatott ellenfele.

Az első negyedben sok volt a pontatlanság mindkét oldalon, négy-négy fórt fújtak a bírók, de a csapatok csak egy-egy gólt tudtak szerezni ezekből, 3-3 volt az állás a második negyed kezdetén.

Itt sem volt túl erős a fórjátékunk, de legalább jól védekeztünk az emberelőny ellen, négyet is sikerült lehozni gól nélkül, a válogatottak fej-fej mellett haladtak, az utolsó negyed előtt 7-7 volt, a végére maradt a döntés.

Spanyolország-Magyarország
Spanyolország-Magyarország
15

A záróakkord magyar szempontból szörnyen kezdődött, zsinórban négyet dobtak a spanyolok, 3:17-el a vége előtt 11-7-re vezettek, ami soknak tűnt, de még lehetett volna visszaút.

Keszthelyi ejtett egy gólt, Leimeter is betalált majd újra Keszthelyi, egy bombával tette szorossá a legvégét. Gangl hozta a szükséges védést, másodpercekkel a vége előtt az egyenlítésért támadtunk, de nem jött össze.

Szombaton Hollandia lesz az ellenfél a bronzmeccsen, a spanyolok az oroszokkal döntőznek.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."