Szenzációs fordítás után Eb-bronzérmes a női pólóválogatott

vízilabda
MTI/Szigetváry Zsolt

A Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának bronzmeccsén jól kezdett a magyar válogatott Hollandia ellen, de 3-1 után beragadt a csapat, zsinórban öt holland gól következett.

7-4-re is vezettek a hollandok, aztán a harmadik negyedben hihetetlen teljesítményt nyújtott a magyar csapat, 4-1-re hozták, megfordították a meccset, az utolsó negyedben pedig nulla gólon tartották Hollandiát, a vége 10-8 lett, bronzérmes az Európa-bajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott!

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."