Fucsovics jól kezdett, de kikapott Federertől

Fucsovics

Fucsovics Márton nagyszerű játékkal, három ellenfélen túljutva jutott be az Australian Open nyolcaddöntőjébe, ahol a világ legjobbja, Roder Federer volt az ellenfele. A svájcival eddig kétszer találkoztak, mindkétszer Federer győzött.

Fucsovics bátor tenisszel kezdett a 20-szoros Grand Slam-győztes ellen, az első szettet sikerült 6:4-re hoznia, ami óriási teljesítmény volt, utána viszont sebességet váltott Federer, a másodikat 6:1-re nyerte és innen nem volt megállás.

A magyar teniszező néha ugyan le tudta lassítani Federert, de ennél több nem volt a mai meccsben, 6:2, 6:2-vel zárta le 2 óra 11 perces nyolcaddöntőt a svájci. Fucsovics az AusOpenen nyújtott remek szereplésével a 67. helyről vélhetően az 54. helyre jön előre a világranglistán.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."