Kálló Gergely: "Nem szabad átadni plusz egy mandátumot!"

"Addig fogom bekiabálni a mikrofonba az itt élők problémáit, amíg meg nem hallattatik" - ezt ígéri megválasztása esetére Kálló Gergely, a február 16-i időközi országgyűlési választás összellenzéki jelöltje.

A dunaújvárosi körzetben induló jobbikos politikus azt mondja: egy ellenzéki győzelem most nem biztos, hogy változtat a parlamenti kétharmadon, de a fideszes többséget erősíteni sem szabad.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."