„Soros-pénzt” küld az elszegényedett Orbánnak a Kétfarkú Kutya Párt

„Soros-pénzt” küld az elszegényedett Orbánnak a Kétfarkú Kutya Párt

Saját maguk által gyártott, mások mellett a „patás ördög” Soros György arcképével illusztrált játékpénzt küld Orbán Viktornak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A magyar viccpárt Facebook-bejegyzésében így fogalmaz:

Nekünk kellemetlen, hogy ennyire szegény a miniszterelnök úr, úgyhogy küldünk neki pénzt. Reméljük nem okoz problémát, hogy ezt a fajtát csak az illegális bevándorlás támogatására szabad költeni. Az úgyis mindig jól jön.

Mint arról lapunk is beszámolt, míg 2017 végén még több mint 700 ezer, 2018 végén pedig 1,4 millió forint megtakarítás szerepelt a magyar miniszterelnök vagyonnyilatkozatában, 2019 végén ez a rubrika már üresen maradt.

Orbán felélte 1,4 milliónyi megtakarítását

Orbán Viktor csaknem 1,4 milliós megtakarításának nyoma veszett. Rogán Antalnál a válás mellett jelentős vagyonátrendeződés látható. L. Simon Lászlónál jönnek-mennek az ingatlanok. Lázár János BMW-jét Mini Cooper Cabrióra cserélte. Kubatov Gábor vett egy oldtimer Mercedest. Simonka György egy huncut fillérrel sem gazdagodott, de nem is szegényedett.

Az oligarchák luxusrepülőin focimeccsekre repkedő kormányfő finoman szólva is fura vagyonnyilatkozata beindította az internetes népművészetet, mémgyárakat, a Facebookon pedig Adománygyűjtés Orbán Viktor és családja megsegítésére egy eseményt is szerveztek – április 1-jére!

A kormányzati körökben nem mindenki értette a viccet, tavaly májusban ugyanis a NAV „pénzhamisítás” miatt indított eljárást a trollpárt vezetői ellen.

Pénzhamisítás miatt rendelte be a NAV a Kutyapárt elnökségét

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke, Kovács Gergely mondta el a Népszavának, hogy a Nemzeti Adó - és Vámhivatal beidézte a párt elnökségét „ismeretlen személy pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegése szabálysértési ügyében". Az MKKP a borítóképünkön is látható játékpénzeket osztogatott az elmúlt hetekben, a "bankókon" Nagy Blanka, Soros György, Gulyás Márton, Judith Sargentini és a Jean-Claude Juncker is szerepelt.