A Bayern kiütötte a Chelseat

A Bayern kiütötte a Chelseat

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első mérkőzésein ma két izgalmas párharc, a Chelsea-Bayern München és a Napoli-Barcelona várt ránk.

A Chelsea-Bayern a félidőben még 0-0 volt, aztán az esélyesebbnek tartott bajor csapat gyakorlatilag a továbbjutás kérdését is eldöntötte.

Az 51. percben Lewandowski-Gnabry összjáték után utóbbi szerezte meg a vezetést a Bayernnek:

Az 54. percben már 0-2-t mutatott az eredményjelző, hasonló forgatókönyv, mint pár perccel előtte, Lewandowski-gólpassz, Gnabry-gól:

Két assziszt után még a lengyel csatár is betalált:

A vége 0-3, innen nem fog visszajönni Frank Lampard csapata. Ráadásul Jorginhót sárga lapok miatt kell mellőznie a visszavágón, de Marcos Alonsóra sem számíthat kiállítás miatt.

A Napoli-Barcelona párharc nyitott maradt, viszont a katalánok jobban állnak. A 30. percben Firpo bakija és Mertens bombája után vezettek az olaszok:

Az 57. percben Griezmann nem hibázott ziccerben, megszerezve a rendkívül fontos idegenbeli gólt:

A 89. percben emberelőnybe került a Napoli, Arturo Vidal először felrúgta Mario Ruit, kapott egy sárgát, utána egymásnak is feszültek, jött az újabb sárga, ami együtt már egy piros, de Gattuso gárdája nem ment sokra vele, hogy az utolsó percekben eggyel többen voltak, a vége 1-1.