Elhalasztották a budapesti divathetet a koronavírus miatt

Elhalasztották a budapesti divathetet a koronavírus miatt

A koronavírus terjedése miatt márciusról április végére halasztották a közép-európai divathét, a Budapest Central European Fashion Week megrendezését - közölte a Magyar Divat & Design Ügynökség pénteken a rendezvény honlapján.

Az ügynökség által rendezett divathetet évente kétszer tartják meg Budapesten. A rendezvényen több mint 50 európai és más meghívott nemzetközi divattervező munkáit mutatják be a médiának és a szakmai közönségnek.

A soron következő divathetet március 12. és 14. között tartották volna, a koronavírus-járvány miatt azonban később, április 24. és 26. között rendezik meg.

Ez a magyar divat: közös megegyezéssel emelkedik 36 millióval Orbán Ráhel barátnőjének rendezvényekre elkölthető pénze

Nettó 363 millió 500 ezer forintról nettó 399 millió 500 ezer forintra, azaz épphogy a tízszázalékos határ alatt (9,9 százalékkal) emelkedett az az összeg, amit az Orbán Viktor miniszterelnök lányának évfolyamtársa által igazgatott Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) Nonprofit Zrt. elkölthetett kommunikációs és rendezvényszervezési feladatokra - derül ki az uniós közbeszerzési értesítő mai hirdetményéből.

(MTI)