A WizzAir teljesen leállította olaszországi és izraeli járatait

A WizzAir teljesen leállította olaszországi és izraeli járatait

A koronavírus miatt a Wizz Air szünetelteti olaszországi és izraeli járatait - közölte a légitársaság kedden az MTI-vel. A közlemény szerint keddtől április 3-ig nem repülnek gépeik Algheróba, Bariba, Bolognába, Cataniába, Milánóba, Nápolyba, Pisába, Rómába, Torinóba, Velencébe, Trevisóba és Veronába.

A Wizz Air bejelentette továbbá azt is, hogy március 12-től március 23-ig szünetelteti az összes tel-avivi és eilati járatát is az izraeli hatóságok által a koronavírus terjedésének megfékezésének érdekében az összes érkező utas számára kötelezően elrendelt 14 napos karantén miatt.

Kéthetes karantén várhat mindenkire, aki Izraelbe utazik

Két hétre házi karanténba kell vonulnia hétfő estétől mindenkinek, aki belép Izraelbe - jelentette az izraeli 13-as kereskedelmi televízió esti híradója. A rendelkezés értelmében csak azokat a külföldieket engedik belépni az ország területére, akiknek van olyan izraeli tartózkodási helyük, ahol meg tudják oldani a kéthetes házi karantént.

A légitársaság az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatja.

A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy jóváírása között a WIZZ számlán, amikor 120 százalékon számolják el.  

A légitársaság csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a wizzair.com honlapon, vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalták le jegyüket, ezért kérik, hogy azok az utasok, akik utazási irodán, vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről" hangsúlyozták.