Conor McGregor ismét egy klasszis bokszoló ellen akar ringbe szállni

Conor McGregor ismét egy klasszis bokszoló ellen akar ringbe szállni

A botrányairól is elhíresült Conor McGregor, a kevert harcművészet (MMA) egyik legismertebb alakja kijelentette: kész bokszolni a korábbi profi ökölvívó-világbajnok Oscar De La Hoyával.

A 31 éves ír ketrecharcos így reagált De La Hoya nyilatkozatára, amelyben a 47 éves amerikai azt mondta:

két menet alatt kiütné a ringben McGregort.

Az UFC szervezet volt pehely- és könnyűsúlyú bajnoka a ketrecen kívül is vállalt már csatát, igaz, pórul járt, mert a profi boksz veretlenül visszavonult korábbi világbajnokától, az amerikai Floyd Mayweathertől az ökölvívás szabályai szerint 2017-ben vívott meccsükön technikai KO-val kikapott.

McGregor helytállt, de elfáradt: Mayweather technikai KO-val győzött

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Las Vegasban csapott össze az amerikai veretlen bokszlegenda Floyd Mayweather és az Ultimate Fighting Championship (UFC) ketrecharcos sztárja Conor McGregor. A felek az ökölvívás szabályai alapján feszültek egymásnak, ami egyértelműen Mayweather malmára hajtotta a vizet. McCregor még soha nem harcolt 12 meneten keresztül, nagyobb kesztyűket kellett használnia, mint az MMA-ban.

"McGregor MMA-sként az oktagonban tetszik, de a bokszring egy másik világ" - idézte a The Sun a hat különböző súlycsoportban is vb-címet szerzett, majd 2009-es visszavonulását követően a profi bokszban promóterként tevékenykedő De La Hoyát, aki illetlen szavakkal minősítette az ír harcos ökölvívótudását, hozzáfűzve: két menet alatt végezne vele a szorítóban.

Erre válaszolt most McGregor Twitter-üzenetben, azt írva: elfogadja a kihívást.

McGregor MMA-sként 22 meccset nyert és négyet veszített el. De La Hoya, aki 1992-ben amatőrként olimpiai bajnoki címet szerzett, a hivatásosok táborában hat vereség mellett 39 győzelmet aratott, közte 30-at kiütéssel.

Khabib kivégezte McGregort, aztán elborult a dagesztáni agya és tömegverekedés lett

Khabib Nurmagomedov szinte azonnal levitte a földre Conor McGregort, erre előzetesen is számítani lehetett, mert Khabib a UFC egyik legjobb birkózója, míg az ír gyenge a földön. Az első menet elment azzal, hogy McGregor próbált túlélni a padlón, ami itt még sikerült neki.