Egy NAV-vizsgálat áll az egri vízilabdacsapat megszűnésének hátterében

Egy NAV-vizsgálat áll az egri vízilabdacsapat megszűnésének hátterében

Szécsi Zoltán ügyvezető elnök a DIGI Sport híradójának beszélt arról, hogy mi a fő oka az egri vízilabdacsapatot működtető kft. fizetésképtelenségének és így a klub megszűnésének.

Szécsi szerint csoda nélkül már sem a férfi, sem a női gárdát nem lehet megmenteni, az ügy háttere egy adóhatósági vizsgálat:

A kft-nek az ellehetetlenülését sokkal inkább egyetlen egy komoly ügy okozta. Egy két és fél évet felölelő NAV-vizsgálat, amely elég komoly megállapítással és hozzávaló szankcióval zárult.

Szécsi 2018 őszétől vezeti a klubot, szerinte már nem tudott mit tenni:

Én elmentem a falig. Most itt mondhatjuk, hogy alkalmas vagyok-e vagy nem, ez egy abszolút szubjektív történet. Az, hogy kudarcot vallottam, abszolút objektív történet. Hogy meg lehetett volna-e ezt menteni? Szerintem már nem.

Azt is hozzátette, hogy ő nem tudott mindenről:

Nyilván, ha mindenről tudok előre, akkor el sem vállalom ezt a feladatot. Nem tudtam mindenről előre.

Mindenkinek felmondtak az egri vízilabdázóknál

Fizetésképtelenné vált az egri vízilabdacsapatot működtető Egri Vízilabda Kft. - írta a vlv.hu szakportál hétfőn. Mirkóczki Ádám polgármester közleményében jelezte: értetlenül áll Szécsi Zoltán ügyvezető elnök bejelentése előtt. Szécsi Zoltán ügyvezető elnök a honlapnak eljuttatott közleményében azt írta, az Egri Vízilabda Kft.