Egy apuka sajátos módon színesítette kislánya mindennapjait a karantén ideje alatt

Egy apuka sajátos módon színesítette kislánya mindennapjait a karantén ideje alatt

Ha a kislányod azt mondja, hogy Olaf jelmezben vidd lesz a szemetet, akkor te Olaf jelmezbe öltözöl. 

Egy 34 esztendős spanyol férfi lett az internet új sztárja azok után, hogy körbejárta a világ sajtóját az a videóösszeállítás, amely arról szól, hogy a karantén ideje alatt minden nap más jelmezbe öltözve viszi el a szemetet hároméves kislányával.

A spanyolországi Puertollano városában élő Jamie Coronel először a karantén kezdetén öltött jelmezt kislánya kedvéért, igaz, akkor még csak egyedül ment a kijárási korlátozások szigorú szabálya miatt. A spanyol férfi az egyik helyi lapnak azt nyilatkozta, hogy azért vette fel a Jégvarázsból ismert Olaf jelmezét, mert kislánya imádja a Disney animációs filmjét, ráadásul a hóember az egyik kedvenc figurája. 

Később a férfi úgy gondolta miért ne vihetné le a szemetet jelmezben, pont akkor, amikor épp a környéken élő emberek a mentősöket tapsolták az erkélyekről. 

A férfi magánakciója rendkívül népszerű lett a környék lakóinak körében, ezért a igyekezett Jamie Coronel minden nap más jelmezben megjelenni. Négy hétig ment minden nap más jelmezben a férfi, mígnem a korlátozások enyhítése miatt, már kislányát is magával vitte, akit szintén beöltöztetett. Természetesen lánya elsőként, minden kislány kedvencének számító, Elzának öltözött be.