Bölöni László lesz a Fradi edzője?

Bölöni László lesz a Fradi edzője?

Mióta kiszivárgott, hogy Sergej Rebrovot a török Fenerbahce futballcsapata csábítja, mindenki azt találgatja, hogy ki lehet majd a Ferencváros ukrán trénerének utódja a Fradi kispadján. A román sportoldal, a gps.ro úgy tudja, a 67 esztendős Bölöni László közel áll a megegyezéshez a Ferencváros vezetőségével. 

Az erdélyi futballszakember játékosként és edzőként is rendkívül sikeres pályafutást tudhat eddig maga mögött. A Steauával BEK-et és szuperkupát nyert, de edzője volt többek között a román válogatottnak, az AS Monaconak, a belga Standard Liegnek, de a görög PAÓK-nak és a szintén belga Antwerpen csapatának is.

Évi egy millió euró lehet Bölöni fizetése a Fradinál

Ha létrejön a megállapodás az FTC és Bölöni között, akkor ez lesz az első alkalom, hogy a neves futballszakember Magyarországon vállal munkát. A román sportlap úgy tudja, Bölöni László a Fradinál egy millió eurót, közel 350 millió forintot meghaladó éves fizetésre számíthat.

A tavalyi bajnokságot is megnyerő és idén is bajnokesélyes Fradit jelenleg az ukrán Sergej Rebrov vezeti, aki a bukaresti lap információi szerint ősztől a török Fenerbahce csapatához távozik.