Neymar csapattársa lehet Szoboszlai Dominik?

Neymar csapattársa lehet Szoboszlai Dominik?

Francia lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain érdeklődik a Red Bull Salzburg magyar játékosa, Szoboszlai Dominik iránt. 

Manu Lonjon francia újságíró saját közösségi oldalán arról írt, hogy a klub elsősorban a Lazio szerb karmesterét, Szergej Milinkovics-Szavicsot igazolná le, ám az olasz klub elnöke Claudio Lotito egyelőre 80-90 millió eurót kérne a játékosért. Emiatt kerülhetett célkeresztbe Szoboszlai Dominik, akiért állítólag 25 millió eurót kér a Salzburg gárdája.

Az újságíró szerint PSG már fel is vette a kapcsolatot a Salzburg és a játékos képviselőivel, akik nem zárkóztak el az esetleges további egyeztetésektől.

Abban az esetben, ha Szoboszlai a PSG mellett döntene, nem lenne egyedüli magyar a klubnál, ugyanis a francia fővárosi klub másodedzője, Lőw Zsolt. 

A PSG kerete egyébként a nyáron jelentősen átalakul. Klubtól már távozott Thomas Meunier, aki immár hivatalosan is a Borussia Dortmundnál folytatja pályafutását. Szintén elhagyja a klubot Edinson Cavani, Layvin Kurzawa, Erik Chuopo-Moting és Thiago Silva is.