Puzsér: Kaleta Gábor ügyvédje rám börtönbüntetést kért

Puzsér: Kaleta Gábor ügyvédje rám börtönbüntetést kért

Mi is beszámoltunk arról, hogy Kaleta Gábor volt perui nagykövetnek nem kell börtönbe vonulnia annak ellenére sem, hogy több mint 19 ezer pedofil képet találtak a számítógépén. 

Az undorító ügynek azonban van egy másik vonulata is, erre mutatott rá Puzsér Róbert a Facebook-bejegyzésében. 

"Az ezeréves magyar állam kivakarja a börtönből a kormánypárt pedofil kádereit – teszi mindezt a magasságos keresztény-nemzeti kurzus uralma alatt. A tizenkilencezer gyermekpornó-fotót birtokló Kaleta Gábort diplomatákat illető diszkrécióval hazacsempészik, hogy ötszáznegyvenezer forint ellenében szabadon távozzon a bíróságról, és tovább áldozzon gyalázatos szenvedélyének. Aligha van már Magyarországon. Szabad ember, aki ellen nincs körözés. Ha ez nem ég rá a nemzeti együttműködés rendszerére, akkor ugyan mi?

Nem mellesleg kiderült, hogy az Orbán Viktor külügyminisztériumának sajtófőnökét, Kaleta Gábort börtönből kimentő ügyvéd régi ismerősöm: Mester Csaba. Ő volt Hajdú Péter ügyvédje, aki letöltendő szabadságvesztést kért rám a bíróságtól, mert szerinte megsértettem ügyfele becsületét. Ez a Mester Csaba képviselte akkor a NER-oligarchát, ez védi most a pedofil NER-diplomatát. Engem rács mögé próbált záratni, Kaleta Gábor meg fizessen, és hadd menjen. Engem a perben elítéltek, és háromszázezer forintot fizettem. Kaleta Gábort is elítélték, és ötszáznegyvenezer forintot fizetett. Hasonló bűnökért hasonló büntetés – jó látni a rendszert működésben.

Mester Csaba ráadásul nemcsak a NER söpredékének ügyvédje, hanem a Martin Luther King Alapítvány elnöke is. Tagja továbbá a Fehér Liliom Egyesületnek, mely gyermekeket ért szexuális abúzus terén tevékenykedik. „Egyesületünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy támogassuk a szexuálisan, fizikailag vagy mentálisan bántalmazott gyermekeket és családjaikat.”

Íme Mester Csaba, aki a bíróságon azzal mentegeti ügyfelét, hogy az mennyire jó keresztény – ellentétben ugye velem, akit meg sitteljenek le, mert Hajdú Péterre nem tetszőt mondtam. Hogyhogy az ügyvédi kamara ezt ilyen simán eltűri? Hát úgy, ahogy a pedofil vádlott kivesz a zsebéből egy kisebb köteg pénzt, oszt’ jónapot. Eközben az ezeréves magyar állam transzneműek ellen folytat törvénykezési és médiaháborút. Miféle elit ez? Miféle rendszer ez? Miféle ország ez? Pedofilok bűntársai."

Keresztesy Gergő: a jelenlegi magyar törvények nem az áldozatokat, hanem a pedofilokat védi

Nagy port kavart az egykori perui nagykövet, Kaleta Gábor ügye. Mint ismert, a férfit a legnagyobb titokban hozta haza a magyar kormány, miután kiderült, hogy több mint 19 ezer kiskorú képét őrzi saját számítógépén. A volt perui nagykövet egy évet kapott felfüggesztve és 540 ezer forintos pénzbüntetést kell fizetnie.