Videó: így nézett ki a balatoni bicikliversenyen a tömegbaleset

Videó: így nézett ki a balatoni bicikliversenyen a tömegbaleset

Vasárnap írtunk róla, hogy tömeges baleset történt az 1. Gella Kupa amatőr országúti kerékpárversenyen, melyen mintegy 50 résztvevő esett el:

Tizenkilencen sérültek meg egy hazai kerékpárverseny tömegbukásában

Tömeges bukás történt vasárnap az 1. Gella Kupa amatőr országúti kerékpárversenyen, melyen mintegy 50 résztvevő esett el. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben 19-en sérültek meg.

Azóta Youtube-ra felkerült egy videó, amin egy biciklis kameráján keresztül láthatunk néhány részletet:

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/KtQ79SL_JAE.jpg?itok=skWtJoB7","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=KtQ79SL_JAE&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Profi kerékpáros értékelte a vasárnapi tömeges bukást

A londoni olimpikon Lovassy Krisztián is szenvedő alanya volt annak a vasárnapi tömeges bukásnak, amely egy amatőr országúti kerékpárversenyen történt Tótvázsony és Balatonszőlős között. A mintegy 200 tagú mezőnyből körülbelül 50-en estek el csaknem 70 kilométer/órás sebességnél. Az Országos Mentőszolgálat adatai szerint 19-en sérültek meg.