Dzsudzsák Balázs akár az NB2-ben is kiköthet

Dzsudzsák Balázs akár az NB2-ben is kiköthet

A Bors pletykalap szerint Dzsudzsák Balázs hamarosan az NB2-be kieső Debreceni VSC-ben folytathatja pályafutását. 

A lap szerint a magyar válogatott kapitánya 12 év után szeretne hazatérni, ugyanakkor jelentősen engedni kéne eddigi igényeiből, ugyanis a másodosztályba frissen kieső DVSC nem tud százmilliókat fizetni a játékosnak. 

„Történtek egyeztetések Balázs és a gárda nemrégiben kinevezett szakmai igazgatója, Tőzsér Dániel között. Mindkét fél szeretné, ha az egyezség összejönne. Ám Balázs továbbra is érték a nemzetközi porondon is, Cipruson szívesen látnák őt. Menedzsere azt szeretné, ha ott focizna még néhány évig” 

– idézi a Bors az informátorát.

Ez esetben viszont lehetséges, hogy a játékosnak a válogatottságról le kéne mondania, ugyanis még februárban Marco Rossi szövetségi kapitány, Feczesin Róbert Vasashoz való igazolása során nyilatkozott úgy, hogy nem szeretne az NB2-ből behívni játékost a nemzeti együttesbe. 

"Beszéltem Róberttel, és mondtam neki, hogy sajnos a másodosztályú bajnokság szintje nem vethető össze a nemzetközi labdarúgás színvonalával" 

- nyilatkozta akkor Marco Rossi.

Persze előfordulhat, hogy a játékos végül az NB1-be tér vissza, ugyanis a Puskás Akadémia vezetőedzője az elmúlt napokban arról beszélt, hogy egy külföldön futballozó magyar válogatott szélsőnek tettek ajánlatot.