Megivott nagyjából 20 sört, aztán kalapáccsal tört be a saját otthonába, hogy ne hűljön ki a kajája

Megivott nagyjából 20 sört, aztán kalapáccsal tört be a saját otthonába, hogy ne hűljön ki a kajája

A leedsi Reece Barr július 12-én nagyjából egész nap ivott, a 25 éves fitneszedző körülbelül 20 korsó sört és 5 energiaitallal kevert rövidet döntött le, aztán hazaindult - írja a 24.hu a LadBible brit bulvárlapra hivatkozva. A kulcsa viszont elveszett, ezért keresett egy létrát.

Mindenképp be akart jutni a házba, mielőtt kihűlne a kebab, amit útközben vett. Végül egyik kezében a zacskóval, másikban egy kalapáccsal felmászott, betörte az üveget és bejutott a szobájába. Másnap nem emlékezett túl sok mindenre, de visszanézte a biztonsági kamerák felvételeit.

Elmondása szerint általában nem iszik ennyit, de a karantén óta először találkoztak a barátaival. A kár 300 font, a kebab 7 fontba került, de nem bánta meg.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/yS15kqgSchQ.jpg?itok=YOYg_eQU","video_url":"https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=yS15kqgSchQ&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}