Ha valakit még meglep, a PestiSrácok ismét pert vesztett

Ha valakit még meglep, a PestiSrácok ismét pert vesztett

A PestiSrácoknak helyreigazítást kell közölnie, mert nagy meglepetésünkre valótlanságot állítottak a DK-s Gréczy Zsoltról - számolt be róla a Media1.

A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen helyreigazításra kötelezi a PestiSrácok szerkesztőségét a tavaly december 13-án megjelent „Megszólal a Mi Hazánk munkatársnője, akit hetek óta zaklat levakarhatatlanul Gréczy Zsolt (PS-video-frissítve)” című cikk kapcsán – derül ki a Demokratikus Koalíció közleményéből.

A bírósági tárgyalás során kiderült, hogy a DK országgyűlési képviselőjét nyilvánosan megvádoló országgyűlési alkalmazott, Palányi Nóra eltagadta, hogy ő kezdeményezett kapcsolatfelvételt Gréczy Zsolttal, és sem ő, sem a Fidesz-közeli médiatermék nem tudta bizonyítani az állítólagos zaklatás tényét.

Mint írják, Palányi Nóra korábban már nem egyszer belezavarodott az állításaiba, a másodfokú bíróság ítélete szerint a felperes üzeneteit, magatartását a szó köznapi értelmében véve, okszerűen zaklatásnak minősíteni nem lehet. Az ítélet ellen fellebbezni nem lehet, ha pedig lenne egy valótlanságot közlő mérce, akkor a PestiSrácok az élbolyban végeznének, ugyanis Magyarországon, múlt évben a médiumok listáján a második helyet zsebelték be az elbukott sajtóperek számát tekintve.

A PestiSrácok már eleget is tettek a helyreigazításnak, amit már csuklóból nyomhatnak: