Elhunyt az ex-Rogánné lagzija utáni balesetben megsérült Borsos Olivér

Elhunyt az ex-Rogánné lagzija utáni balesetben megsérült Borsos Olivér

Megrendítő hír érkezett, egy pár nappal ezelőtti baleset következtében ma elhunyt Borsos Olivér – közölte csütörtök esti Facebook-posztjában a Magyar Tenisz Szövetség.

Hétfőn számoltunk be arról, hogy Rogán-Gaál Cecília újabb esküvőjét követően baleset érte az egyik vendéget, a 29 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszezőt. Eddig annyit lehetett tudni, hogy Borsos a tihanyi esküvő után a szállásra hazaérve szembesült azzal, hogy a lagzi helyszínén felejtették a kulcsot. A barátnője visszament érte, eközben Borsos valószínűleg megpróbált bemászni az első emeleti szobába, de leesett és súlyosan megsérült.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság lapunknak azt írta, hogy a tihanyi szálláshelynél történt baleset kapcsán semmilyen formában nem merült fel kábítószer-használatra utaló adat, ahogyan idegenkezűségről sem beszélhetünk, így eljárás sem indult.

Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk

- írta posztjában a szövetség, hozzátéve: Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett.