Így lángolt a kamion a kőröshegyi völgyhídon

Így lángolt a kamion a kőröshegyi völgyhídon

Kigyulladt egy kamion rakománya az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a kőröshegyi völgyhídon szombaton, a forgalmat elterelik – tájékoztatta az MTI-t a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. Azt írták, a jármű raklapokat szállított, a tűz nem terjedt át a vezetőfülkére. Az esethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, rajtuk kívül a helyszínen volt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

A tűzesetről a Szeretlek, Magyarország osztott meg videófelvételeket.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy nem sérült meg senki, a rendőrök az autópályát Nagykanizsa irányába lezárták a műszaki mentés idejére.

Az MTI szombat este 17.42-kor arról írt, megindult a forgalom az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a kőröshegyi völgyhídon szombat délután, ahol útlezárás volt érvényben egy kigyulladt kamion miatt – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Azt írták, hogy a sztráda érintett szakaszán egyelőre a belső sávon lehet közlekedni, a külső sáv még le van zárva.