Hat év után rendőrségi fejvadászok fogták el Budapesten a bankrablót

Hat év után rendőrségi fejvadászok fogták el Budapesten a bankrablót

Szökésben lévő bankrablót fogtak el a rendőrség fejvadászai Budapesten - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szerdán a police.hu-n.

Az elfogott N. Zsolt társával 2009-ben a főváros XXIII. kerületében fegyverrel rabolt ki egy bankfiókot. A megszerzett pénzzel, valamint a biztonsági őrtől elvett fegyverrel a két férfi elmenekült.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/dQ4CxPCVx50.jpg?itok=nNCZR8Zd","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=dQ4CxPCVx50&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

A tetteseket 2010 februárjában Budapesten elfogták a BRFK nyomozói, és mindkettejüket letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság, de a fegyintézetbe egyikőjük sem vonult be.

A rablópáros egy tagját, N. Pétert 2020. április 28-án a Terrorelhárítási Központ segítségével fogták el a KR NNI munkatársai, N. Zsolt kezén augusztus 19-én kattant bilincs.