Böde Dániel nem érezte az erkölcsöt a Fradiban

Böde Dániel nem érezte az erkölcsöt a Fradiban

Miután Ferencváros 5-0-ra legyőzte péntek este a Paks csapatát, a vendégek játékosa, a Fradi korábbi csatára, Böde Dániel élesen kritizálta a mérkőzés körülményeit a köztévé stábjának: 

„Lehet abban igazság, hogy már akkor eldőlt a meccs, amikor kiderült, hogy lejátsszák, de ettől függetlenül nem kell az első percben gólt kapni. A másik dolog, hogy múlt hét csütörtökön edzettünk legutóbb, azóta mindenki karanténban van. Mit tud csinálni, aki ötven négyzetméteren lakik panellakásban? Kérdem én, fordított esetben a Fradi mit játszott volna? Ők lázadtak volna fel a legjobban amiatt, hogy játszaniuk kell. Van a három E betű a címerükben, erkölcs, erő, egyetértés, ebből most egyiket sem éreztem. Erő volt, mert erőt demonstráltak rajtunk, de ezzel nem tudunk mit kezdeni.”

Böde Dánielék amiatt akadtak ki a Ferencvárosra, mert a hazaiak nem mentek bele a mérkőzés elhalasztásába. Azonban a képet árnyalja az a tény, hogy a Tolna megyei csapat már 8 napja tisztában volt azzal, hogy a koronavírus-fertőzés miatt a kerete hiányos (a mérkőzésre tizenhárom játékost nem tudtak nevezni a karanténszabály miatt), mégis csak egy nappal a meccs előtt jelezték szándékukat a Ferencvárosnak - a BL-csoportkörre hajtó fővárosiak pedig a szűkös meccsnaptárra hivatkozva nem halasztottak.