Természetesen Trump tudja, hogy ki a felelős a kaliforniai erdőtüzekért

Természetesen Trump tudja, hogy ki a felelős a kaliforniai erdőtüzekért

Az amerikai elnök a kampánygyűlése során, Nevadában beszélt az eddig legkevesebb 31 halálos áldozattal járó erdőtüzekről. Trump nem volt rest megnevezni a környezeti katasztrófa felelőseit, az erdőgazdálkodást.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/jyEIejj-CQU.jpg?itok=cwAJCfEG","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=jyEIejj-CQU&ab_channel=TODAY","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Tudják, ez az egész az erdőgazdálkodásról szól. Kérem, jegyezzék meg a szavaimat. Nagyon egyszerű. Erdőgazdálkodás.

- jelentette ki, majd a tűzvész áldozatainak hozzátartozóit és a tűzoltókat támogatásáról biztosította. Ezzel meg is oldódott a rejtély, most már ezt is tudjuk.

37 helyen ég egyszerre a tűz Oregon államban, félmillió embernek el kell hagynia az otthonát

Félmillió ember kapott hatósági felszólítást csütörtök estig az amerikai Oregon államban, hogy hagyja el otthonát a tűzvész miatt, amely példa nélkül állón szinte végig a nyugati parton pusztít. Már ez a szám is több, mint az állam lakosságának tíz százaléka, és valószínűleg tovább nő még - számolt be róla az MTI.