Akkora balhé volt egy pilisi családnál, hogy még a TEK is kivonult

TEK

A későbbi sértett Újszászról érkezett volt feleségéhez a közös gyerekek miatt, a 29 éves férfi és 26 éves nő összevesztek, amibe a nő hozzátartozói is bekapcsolódtak. A verekedés az utcán folytatódott, a bevetett eszközök között feltűnt kapa, bot és kisszék is.

A sértett elmenekült, a családtagok autóval utána mentek, nem sokkal később visszatértek a házhoz. A szomszédok az utcán figyelték az eseményeket, kérték a résztvevőket, hogy fejezzék be, ez nem történt meg, kihívták a rendőrséget. A 46 éves apa a kocsiból kiszállva "megdöglötök" felkiáltással fenyegetni kezdte őket és elővett egy fegyvert, családtagjai ráncigálták be az udvarra.

A sértett másnap orvoshoz fordult, az egyik ujja eltört és a tarkóján vérömleny keletkezett. 

Tekintettel arra, hogy a beszerzett adatok alapján nem lehetett egyértelműen megállapítani, a 46 éves férfi emberi élet kioltására alkalmas fegyvert tartott-e magánál, a monori rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködését kérték elfogásához.

Az akcióban több embert, köztük a 46 éves férfit és 17 éves fiát előállították, a házban gáz- és riasztófegyvert foglaltak le.

A vallomástételt megtagadó 46 éves férfi, valamint a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a bűncselekmény elkövetését tagadó 17 éves fiú ellen a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Az ügyben további gyanúsítások várhatóak.

(Police.hu)