Hiába ígérték a Szuperkupa előtt, nem kérnek vírustesztet és testhőmérsékletet sem mérnek - Frissítve: volt ellenőrzés a kapuknál

Puskás
MTI/Illyés Tibor

Az Európai Labdarúgó-szövetség a ma 21 órakor kezdődő Puskás Arénában tartott Bayern München-Sevilla európai Szuperkupa-mérkőzés előtt szigorú intézkedéseket ígért a koronavírus miatt, ehelyett a Népszava munkatársa arról számolt be, hogy a 18 órakor kinyitott bejáratnál csak a jegyeket ellenőrzik, a maszkviselésre is csak felhívják a figyelmet.

Csányi Sándor az UEFA alelnöke az M4 Sporton korábban azt ígérte, hogy minden szurkoló csak érvényes negatív vírusteszttel, testhőmérsékletének az ellenőrzése után juthat majd be a lelátóra. Ezt az ígéretet úgy fest nem sikerült megtartani.

Frissítés:

Ahogyan azt közöltük, a Népszaván megjelent hír alapján dolgoztuk fel az anyagot, melyben a lap helyszíni tudósítója azt állította, nincsenek mérések. A Népszava azóta törölte a cikket, ezek szerint téves információt közöltek. Ezúton kérünk elnézést olvasóinktól az átvett hír kapcsán.