Egykori pornósra bízták a gyerek teniszezőket

Egykori pornósra bízták a gyerek teniszezőket

Selmeci Petrát jelölte a versenysport és az utánpótlás-bizottság elnöki posztjára a tisztújításon átesett Magyar Tenisz Szövetség. Mostantól ő felel a tehetséges gyerekek gondozásáért - írja a Blikk. 

A lap felidézte, hogy Selmeci Petra nem tartózott a kiemelkedő játékosok közé, visszavonulása után pedig főként fiatalokkal foglalkozott. Már az előző elnökség idején, idén márciusban tagja lett a szakmai döntéshozó csoportnak, majd idén szeptemberben az új sportági vezetőség utánpótlásfőnökké nevezte ki.

Azonban mint kiderült, Selmeci 2001 és 2005 között több felnőtt filmben is szerepelt. 

"Teniszberkekben bizonyos körökben már évek óta köztudott, hogy Petra szerepelt ilyen produkciókban. Viszont az is egyértelmű, hogy nagyon jó utánpótlásedző, sikeresek a tanítványai, a gyerekek imádják"

– mondta egy, a neve elhallgatását kérő tréner a Blikknek. 

A Magyar Tenisz Szövetség, amelynek Lázár János az elnöke, a lap megkeresésére egyébként úgy reagált, hogy Selmeci Petra hosszú ideje meghatározó és elismert szakembere a magyar teniszéletnek. 

"A szövetség feladata a sportág képviselete, magánéleti kérdésekkel eddig sem foglalkoztunk és ez a jövőben is így lesz”

– tette hozzá a sportági szövetség.