A háromszemhívők kiakadtak az iskolai lázmérésen, lehülyézik az orvost

A háromszemhívők kiakadtak az iskolai lázmérésen, lehülyézik az orvost

Már csak az hiányzott, hogy a koronavírus (mögött álló háttérhatalom) eldugaszolja a limbikus rendszer (köztiagy) kijáratát! Ha valaki nem tudná (véletlen lenne?), a limbikus rendszer kijárata a "kineziológiában homlok-tarkó fogásként ismert, avagy harmadik szem".

És valakik kitalálták, hogy az iskolások kötelező lázmérését pont a homlokon végezzék el. 

KISOKOS

"Mi történik, ha minden reggel ennek a kimenetébe "belehőmérőzöl egy érintésmentes lázmérővel"?
Egy olyan rezgést, frekvenciát juttatsz a gyerek/felnőtt agyába MINDEN REGGEL (gyerekeknél, kicsiknél gyakorlatilag egy tárva nyitott ajtón át) ami azzal nem kompatibilis, nem természetes, NEM EGÉSZSÉGES!
Ezt most nem érted, nem érzed?
Semmi gond, próbáld ki magadon!
Tapasztald meg! Csináld meg 1x, 5x 10x...meg fogod érezni, amikor telibetalálod...
Kedves Pedagógusok, KÉRLEK BENNETEKET
mérjetek bárhol máshol: csuklón, oldalt, fül mögött...DE NE A HOMLOK KÖZEPÉN (ÉS NE A TARKÓN)!" - olvasható a legújabb Facebookon terjedő kampányban. 

Ezzel kapcsolatban tett közzé egy bejegyzést dr. Novák Hunor, többek között arra kérve a szülőket, jól gondolják át, és ne hozzák kellemetlen helyzetbe a gyereküket, ne csináljanak belőle hülyét mások előtt, mert könnyen kipécézhetik az ilyen gyerekeket és csúfolhatják majd emiatt, ez pedig rengeteg lelki traumához, pszichoszomatikus tünetekhez vezethet. 

"Az egyébként is túlterhelt tanárokat pedig ne terheljék ezoterikus dolgokkal.

Egészen abszurd, hogy ilyet le kell írnom 2020-ban: NINCS harmadik szemünk. 

A homlokhőmérő pedig nem káros (használni viszont nem sok értelme van egyébként a járvány szempontjából). Kérem helyezzék háttérbe az ezoterikus nézeteiket, és a gyerek érdekét tartsák a (harmadik) szem előtt!"

- írta az orvos. 

Egyes szülők rendkívül kínos helyzetbe hozzák gyermekeiket - szüleik miatt csúfolhatják őket Interneten egyre többen...

Közzétette: Dr. Novák Hunor – 2020. szeptember 28., hétfő

Nos, ha más nem is, de az kiderült a poszt után, SOHA NE KEZDJ KI EGY HÁROMSZEMHÍVŐVEL (béke.)!

Néhány érdekes komment - amúgy van bőven:

  • "Nekünk "józanul gondolkodó" embereknek most pont ugyanolyan kuruzslásnak tűnik a covid hisztéria, mint az ezoterika."
  • "Te egy igazi állat vagy.....vagy nem is! Egy egysejtű! Az ember nem tud ilyen primitív módon megnyilvánulni. A diplomával intelligencia nem jár úgy látom.......vagy jó sok pénzt kap ezért a kőbunkó megosztásáért???"
  • "Dr. Novák Hunor Azzal okoznak lelki traumat h lázmerőzik őket a bejáratnál meg maszkot kell hordaniuk!Tanároknak sem kellenne egyáltalán a covidŕól virusról beszélni a gyerekeknek!!!"
  • "Minden bizonnyal törölni fogja a fb a hozzászolasomat, mivel a hatterhatalmak egyike és eddig is minden leleplezo igazságot tiltott. De!!! Ne hagyjuk magunkat és folytassuk a küzdelmet a tudomány, tények és logika ellen!🙂https://www.facebook.com/100000020983209/posts/3764222003588462/?extid=QnWz5KWQtx65FReC&d=n"
  • "Akkor gondolja azt hogy nincs, aki meg azt gondolja hogy van, annak hagyja meg ezt. Önnek meg nincs agya, csak mert nem látszik. De az ön agya a "tudásában", a harmadik szem pedig az intuícióban jelenik meg. Béke."